ESIMERKKI

Ilmoittautumislomake

Turnauksiin ilmoittautuminen tapahtuu helppokäyttöisellä nettilomakkeella. Jos haluat niin ilmoittautujalle tulee vielä varmistus sähköpostiin. Vahvistusviestiin voidaan lisätä myös maksutiedot. Sinä pääset tekemään helppokäyttöiseen taulukkoon omia merkintöjäsi esim. onko joukkue maksanut osallistumismaksun.

ilmoita joukkue

Ilmoittautumistilanne

Ilmoittautumistilanne näkyy sivuillanne tai näillä sivuilla automaattisesti. Tämä helpottaa järjestelyissä kun tietoja ei tarvitse siirtää nettiin.

Otteluohjelmat

Otteluohjelmat tulee valmiiksi tehtyinä siten että joukkueet on jaettu sarjoihin, aikataulutettu ja kentitetty. Tarvittaessa myös tuomarit merkitty. Otteluohjelmat näkyvät netissä tulostettavina versioina. Ohjelmat näkyvät myös hyvin mobiilissa. Uudessa versiossa voit myös etsiä omaa otteluasi ja saat ne listattuna.

Tulosten syöttö

Tulokset syötetään otteluiden jälkeen älypuhelimelle, tabletilla, läppärillä tai pc:llä. Syöttölomake on todella helppo. Tulokset päivittyvät automaattisesti tulospalveluun ja samalla nettiin. Uusi ominaisuus. Kun syötät ottelunumeron, joukkueet näkyvät kentissä.

Pöytäkirjat

Seura saa esitäytetyt pöytäkirjat jota on helppo täyttää. 

Muuta

Saat halutessasi käyttöön listan josta näet mitkä ottelut on syöttämättä jne.

Markon tekemät otteluohjelmat ovat keränneet aina positiivista palautetta turnausväeltä. Turnauksen järjestäjän on helppo keskittyä tapahtuman tekemiseen kun otteluohjelmat, nettisivut ja tiedottaminen hoituu asiantuntevasti ja luotettavasti. Suosittelen vahvasti Markon palveluita jos tahdotte luoda laadukkaita tapahtumia!

Ladataan…