KATINKULTAVOLLEY 2022

OTTELUOHJELMAT JA TULOSPALVELU

NAISET

Kentät 1-6 ovat Katinkullassa (Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti) ja 7-8 Vuokatin urheilutalolla (Käpykuja 17, 88610 Sotkamo).

MIEHET

SÄÄNNÖT:
Ottelut pelataan kahden voittoerän pelinä siten että kaksi ensimmäistä erää 21 pisteeseen (katto) ja mahdollinen kolmas erä 7 pisteeseen (katto).
Kolmas erä pelataan vain jatko-otteluissa joissa pitää selvitä voittaja (Otteluohjelmissa näkyy kolmen erän pistemahdollisuus).
Jokaisesta voitetusta erästä saa pisteen sarjataulukkoon. 

SIJOITUS MÄÄRÄYTYY SEURAAVASTI:
1. Eräpisteet
2. Erien erotus
3. Pisteiden erotus
4. Keskinäinen/keskinäiset ottelut
5. Arpa

OTTELUOHJELMIEN KÄYTTÖ PUHELIMELLA:
Kun katsot ohjelmia puhelimella niin kaikki tiedot eivät näy, sillä ohjelmat on pyritty optimoimaan siten että kaikki tarpeellinen näkyy ensi silmäyksellä. 

Jos haluat nähdä eräpisteet ja ottelunumeron niin käännä puhelin vaakaan. Jos sinulla on puhelimessa pieni näyttö niin kannattaa kääntää myös silloin puhelin vaakaan, sillä jotkut tiedot eivät mahdu kunnolla näytölle. Tulospalvelusivulla on oikeassa yläkulmassa ikoni jolla saat sarjat näkyville. 

Ottelulistauksen yläpuolella on ”Etsi” -kenttä johon voit kirjoittaa joukkueesi nimen ja näet helposti oman joukkueesi pelit, myös jatkosarjojen, kunhan kaikki pelit on pelattu.

Tulokset näkyvät melkein realiajassa kun tulos on syötetty heti ottelun jälkeen, joten kannattaa seurata tuloksia puhelimella.  Jos tulos ei ole päivittynyt ohjelmiin, niin paina ohjelmien vasemmassa kulmassa olevaa ympyrää, joka päivittää sivun ja tulos tulee näkyviin, jos se on syötetty. 

Ladataan…