Sevenbeach on toiminimi, joka on rekistyröity helmikuussa 2017 pitkän harkinnan ja pohdinnan jälkeen.Yrityksen nimeä ei sensijaan tarvinut hetkeäkään miettiä. Seven tulee pelinumerostani 7, joka rinnassa olen tahkonnut lentopallokentällä ikäni. Beach taas tulee lempinimestäni, jonka sain lekendaariselta lentopalloilijalta Jouni Parkkalilta jo 90-luvun alussa. Parkkalin Jouni alkoi kutsua nuorta pojan koltiasta Putaan palloilupyhätössä nimellä Beachvuoti. Tästä nimestä tippui jossakin vaiheessa loppuosa pois ja jäljelle jäi Beach. Tämä lempinimi jäi ja sillä moni minut tänäpäivänäkin tuntee.

Sevenbeach toiminimen omistan minä, eli Marko Rantavuoti. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Olen suorittanut myös tietojenkäsittelyn ammattitutkinnon sekä ammatillisenopettajan pedagokisetopinnot. Minulla on myös mikrotukihenkilön – ja Tikas –kouluttajan pätevyys. Olen toiminut opettajana ala- ja yläkoulussa, erityiskoulussa sekä ammatillisella puolella mm. datanomi-opiskelijoille yhteensä noin 20-vuoden ajan.

Olen tehnyt kotisivuja harratuksenani jo vuosia. Ensimmäiset kotisivuni tein koodaamalla, jonka jälkeen FrontPagen ja Joomlan kautta päädyin WordPressin käyttäjäksi. Oppia on haettu tekemällä, kokeilemalla, seuraamalla, etsimällä ja ahkerasti koneen ääressä istumalla.

Rakkaan harrastukseni, lentopallon, parissa olen päässyt toimimaan monen kokoluokan turnauksissa. Näissä turnauksissa tulospalvelua pyörittäneena olen miettinyt, että nämä asiathan voisi tehdä helpomminkin.

Siksi olen kehittänyt turnausten tulospalvelua varten sovelluksen, josta varsinkin isot turnaukset saavat mittavan hyödyn.  Kehittämääni sovellusta (toimii Googlen sovelluksella) on tällä hetkellä käytetty lentopalloturnauksissa, mutta se taipuu mainiosti muihinkin lajeihin. Ohjelmasta voidaan räätälöidä  melkein lajista riippumaton tulosten laskemiseen soveltuva versio. Sovellus taipuu lajiin kuin lajiin. Kehittämäni tulospalvelu pääsee tosi testiin Suomen suurimmassa aikuisten lentopalloturnauksessa, Kultavaskoolissa.

Olen ammatiltani opettaja ja toiminut opettajana ja kouluttajana eskari-ikäisistä eläkeläisiin. Siksi koulutustoiminta on luonteva osa myös yritystoimintaani. Olen toiminut kouluttajana/opettajana mm. työvoimakoulutuksen työnhakuvalmennuskoulutuksissa, senioreiden atk-koulutuksissa,  atk-ajokorttikoulutuksissa, tietokoneenkäyttäjän A-ajokortti koulutuksissa sekä Wordin-, Excelin-ja PowerPointin -lyhytkurssi kouluttajana, WSOY:n Opit-kouluttaja ja Tornion kaupungin OPE.fi-kouluttajana. 

Jos sinulla tai yritykselläsi/seurallasi on tarvetta palveluille, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Beach

Ladataan…