SAKU -LENTIS 2022

Tervetuloa Saku-Lentis 2022 tulospalvelusivuille

NAISET A-C

NAISET A-C

TULOKSIIN
MIEHET A

MIEHET A

TULOKSIIN
MIEHET B/C

MIEHET B/C

TULOKSIIN
MIEHET 50-58

MIEHET 50-58

TULOKSIIN

SÄÄNNÖT:
Ottelut pelataan kahden voittoerän pelinä siten että kaksi ensimmäistä erää 25 pisteeseen ja mahdollinen kolmas erä 15 pisteeseen (ilman pistekattoa).

Sijoitus määräytyy seuraavasti:
1. Eräpisteet
2. Erien erotus
3. Pisteiden erotus
4. Keskinäinen/keskinäiset ottelut
5. Arpa

Liberon käyttö ja pelaajavaihdot:
Joukkueen seitsemäs pelaaja voi toimia liberona. Liberolla täytyy olla selkeästi muusta joukkueesta erottuva pelipaita. Mikäli liberoa käyttävän joukkueen pelaaja loukkaantuu, voidaan libero ottaa loukkaantuneen tilalle.
Pelaajavaihdoissa ei rajoituksia.

OTTELUOHJELMIEN KÄYTTÖ PUHELIMELLA:
Kun katsot ohjelmia puhelimella niin kaikki tiedot eivät näy, sillä ohjelmat on pyritty optimoimaan siten että kaikki tarpeellinen näkyy ensi silmäyksellä. 

Jos haluat nähdä sarjataulukoissa piste- tai eräerotuksen sekä ohjelmissa eräpisteet ja ottelunumeron niin käännä puhelin vaakaan. Jos sinulla on puhelimessa pieni näyttö niin kannattaa kääntää myös silloin puhelin vaakaan sillä jotkut tiedot eivät mahdu kunnolla näytölle. Tulospalvelusivulla on oikeassa yläkulmassa ikoni jolla saat sarjat näkyville. 

Ottelulisatuksen yläpuolella on ”Etsi” -kenttä johon voit kirjoittaa joukkueesi nimen ja näet helposti oman joukkueesi pelit, myös jatkosarjojen, kunhan kaikki pelit on pelattu.

Tulokset näkyvät melkein realiajassa kun tulos on syötetty heti ottelun jälkeen, joten kannattaa seurata tuloksia puhelimella.  Jos tulos ei ole päivittynyt ohjelmiin, niin paina ohjelmien vasemmassa kulmassa olevaa ympyrää, joka päivittää sivun ja tulos tulee näkyviin, jos se on syötetty. 

Ladataan…