SAKUgames 2023

SAKUSÄHLY

Alkusarjan peliaika 2 x 10 min.
Välierät, pronssi ja finaali 2 x 12 min, josta ottelun 2 viimeistä minuuttia on tehokasta peliaikaa.
Lohkojen kaksi parasta joukkuetta jatkaa välieriin.

Suojalasit: Suojalasien käyttö on pakollista kaikilla pelaajilla.

Alkusarjan pelit voivat päättyä tasapeliin. Ratkaisevissa otteluissa ei pelata jatkoerää vaan suoraan rangaistuslaukauskilpailu kolmella pelaajalla/joukkue.
Voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste ja häviöstä 0 pistettä.

Jokaisella joukkeupelaajalla tulee olla numeroitu pelipaita. Joukkueen huoltajan tulee ennen ensimmäisen ottelun alkamista toimittaa pelaajaluettelo, josta käy ilmi pelaajien numerot ja nimet.

Pöytäkirjat tulee kuitata joukkueen kapteenin allekirjoituksella välittömästi pelin päätyttyä.

Punaisen kortin saanut pelaaja suljetaan pois kaikista turnauksen jäljellä olevista peleistä. Punaisesta kortista seuraa myös joukkuerangaistus. Joukkuerangaistuksen pituus on SAKUsählyssä kahden (2) minuutin jäähy. Joukkuerangaistuksen aikana joukkuetta ei voi täydentää vastustajan tehtyä maalin vaan koko jäähyaika pelataan vajaalla kokoonpanolla.