SAKUgames 2023

ERKKASÄBÄ

Peliaika 2 x 15 min., joista ottelun kaksi viimeistä minuuttia tehokasta peliaikaa. Pelataan yksinkertainen sarja eli kaikki kaikkia vastaan. Pelit voivat päättyä tasapeliin.
Pisteet: voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1 piste, häviöstä 0 pistettä
Suojalasit: Suojalasien käyttö on pakollista.

Jokaisella joukkuepelaajalla tulee olla numeroitu pelipaita. Joukkueen huoltajan tulee ennen ottelun alkamista toimittaa pelaajaluettelo, josta käy ilmi pelaajien numerot ja nimet.

Punaisen kortin saanut pelaaja suljetaan pois kaikista turnauksen jäljellä olevista peleistä. Punaisesta kortista seuraa myös joukkuerangaistus. Joukkuerangaistuksen pituus salibandyssä on viiden (5) minuutin jäähy. Joukkuerangaistuksen aikana joukkuetta
ei voi täydentää vastustajan tehtyä maalin vaan koko jäähyaika pelataan vajaalla kokoonpanolla.