TURNAUS-SÄÄNNÖT

Ilmoittautuminen hallilla
Joukkueiden ilmoittautuminen ennen ensimmäistä peliä tapahtuu Putaan urheiluhallilla (Viidankatu 20, 95420 Tornio, FINLAND). Kaikki pelit pelataan samassa rakennuksessa.

Joukkue
Joukkueessa max. 11 pelaajaa. Sarjoissa ei ole lisenssirajoituksia. Mikäli joukkueessa tulee loukkaantumisia, joukkueeseen EI VOI lisätä pelaajia enää 16.2.klo 18.00 jälkeen, vaikka pelaajaluettelossa ei olisi maksimimäärä täyttynyt. Täyttäkää listanne kokonaan viimeistään 16.2.klo 18.00. (yhteyshenkilö on saanut linkin pelaajaluetteloon)

Jos kaikki pelaajat eivät kerkiä ensimmäiseen peliin, pelaaja merkataan joukkueeseen ja hänen ilmoittautuminen otetaan ylös, kun saapuu paikalle.

Kukin pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa ja ainoastaan yhdessä sarjassa. Mikäli sääntörikkomuksia ilmenee, poistetaan kyseinen pelaaja turnauksesta. Lisäksi jo pelatut pelit tuomitaan kyseisen pelaajan joukkueen 5-0 tappioiksi.

Todista ikäsi
Sarjoissa 2010-2006 kaikkien joukkueen jäsenien on todistettava ikänsä. Ota mukaan kelakortti, passi tms. Yli-ikäisen pelaaminen  aiheuttaa koko joukkueen hylkäämisen turnauksesta. Turnauksen järjestäjä vastaa mahdollisista poikkeuksista.

Suojalasit
Junioreiden 2010-2006 syntyneiden sarjoissa tulee olla suojalasit! Silmälaseilla voi pelata, mutta emme korvaa rikkoutuneita laseja. Miesten ja naisten sarjassa ei suojalasi pakkoa, mutta suositellaan.

Päihteet
Päihteidenkäyttö ja hallussapito turnauksessa on ehdottomasti kielletty! Järjestäjät tekevät puhalluskokeita turnauksen aikana. Myös nuuska on päihdettä.

Säännöt peleissä
Törkeistä sääntörikkomuksista tai törkeästä toistuvasta epäurheilijamaisesta käytöksestä koko joukkue hylätään turnauksesta. Lisäksi jo pelatut pelit tuomitaan sääntöjä rikkoneen joukkueen 5-0 tappioiksi.

Turnauksen aikana ilmenevistä tilanteista viimeinen tulkinta on järjestäjien ja tuomarien päätettävissä. Yleisen linjan mukaan poikkeuksia sääntöihin ei kuitenkaan ole.

Turnauksessa tuomareiden sana on laki, kehotamme täten joukkueita tutustumaan salibandyn sääntöihin sivulla www.salibandy.net, tuomarilinja on kuitenkin suhteutettu harrastajatasolle.

Jos joukkue jostakin syystä lopettaa turnauksensa, eikä pelaa enää tulevia pelejä, tulee heidän välittömästi edellisen pelin jälkeen ilmoittaa tämä pöytäkirjaa pitävälle henkilölle.

Varusteet
Merkitkää omat varusteenne sekaannusten välttämiseksi! Joukkueille ei ole omia pukukoppeja (naisjoukkueilla oma). Emme vastaa pukukoppeihin jätetyistä tavaroista.

Unohtamiasi tavaroita voit kysellä turnaushalleista jälkeenpäin. Järjestäjä ei vastaa kadonneista, hajonneista tai jätetyistä tavaroista. Info pisteillä voi sopia erikseen arvotavaroitten säilytyksestä pelien ajaksi. Myös narikat löytyvät koko turnauksen ajan.

Kanttiini
Turnauksesta löytyy kanttiini, johon käy myös eurot ja korttimaksut.

Ottelut
Peliaika 1 x 15 min
Kentällinen 1+5 pelaajaa
Voitosta saa 3 pistettä, tasapelistä 1 piste

Tasapisteissä sijoituksen määrää:
1. Maaliero (tehdyt-päästetyt)
2. Tehdyt maalit
3. Keskinäinen ottelu/ottelut
4. Arpa

Jatkosarjoissa ja sijoitusotteluissa tasapeliin päättyneissä otteluissa ratkaistaan rangaistuslaukauksilla. 3 laukojaa jonka jälkeen 1 laukoja.

Ladataan…